Grand - kulturhuset som bygger på ungdomars idéer!

Grands mål är att vara det självklara valet för ungdomar som vill spela, arrangera olika evenemang, gå på konsert eller bara fika och umgås.

På Grand är det spelningar och andra kulturevenemang flera gånger i veckan. Dessutom har det helt vegetariska caféet ett brett utbud med något för alla.

Grands verksamhet bygger på ungdomars idéer och här kan du få hjälp att utveckla och förverkliga dina projekt och idéer, litet som stort.
Grand fungerar även som ett forum där du kan träffa och hänga med lika och oliktänkande. Kulturhuset Grand är öppet för alla och alla konstformer.

Grand drivs av Fritid Uppsala, Uppsala kommun och har öppet måndag, tisdag och onsdag klockan 14.00-21.00, torsdagar klockan 15.00-20.30 för ungdomar i behov av särskilt stöd, fredagar 14.00-21.00 samt varannan lördag 14.00-20.00 för Café Colorful.

Andra tider kan gälla vid särskilda arrangemang.

På Grand arrangeras bland annat konserter, våffelbufféer, pysselkvällar och mycket annat kul. Saknar du någon aktivitet får du gärna tipsa oss eller arrangera tillsammans med oss.

Grands verksamhet bygger mycket på samarbeten, både med ungdomar, andra fritidsgårdar och föreningar. För att läsa mer om detta, klicka dig vidare i flikarna till höger.