Grand - kulturhuset som bygger på ungdomars idéer!

Grands mål är att vara det självklara valet för ungdomar som vill spela, arrangera olika evenemang, gå på konsert eller bara fika och umgås.

På Grand är det spelningar och andra kulturevenemang flera gånger i veckan. Dessutom har det helt vegetariska caféet ett brett utbud med något för alla.

Grands verksamhet bygger på ungdomars idéer och här kan du få hjälp att utveckla och förverkliga dina projekt och idéer, litet som stort.
Grand fungerar även som ett forum där du kan träffa och hänga med lika och oliktänkande. Kulturhuset Grand är öppet för alla och alla konstformer.

Grand drivs av Fritid Uppsala, Uppsala kommun.

På Grand arrangeras bland annat konserter, utställningar, teaterföreställningar mm. Saknar du något får du gärna tipsa oss eller arrangera tillsammans med oss.

Grands verksamhet bygger mycket på samarbeten med ungdomar, andra fritidsgårdar och föreningar. För att läsa mer om detta, klicka dig vidare i flikarna till höger.

Fritidsledarna på Grand är med och planerar flera större evenemang tillsammans med kommunens andra fritidsgårdar. För mer information om fritidsgårdarnas gemensamma evenemang, kontakta Tanim Rab.

Uppdaterad:

Andra sidor under: Grand - kulturhuset som bygger på ungdomars idéer!