Café Colorful!

Vad är Café Colorful?
Café Colorful är Grands verksamhet för hbtqi-ungdomar mellan 13-18 år.

 

Föranmälan krävs och det är ett begränsat antal platser.

Anmäl dig genom att skicka ett meddelande på instagram @cafecolorful eller skicka ett sms till 072-220 34 22. Du skiver ditt namn och att du vill komma till verksamheten.

Vi tar emot anmälningar från måndagen veckan innan. Du kan anmäla dig på plats till kommande veckas träff. 

Förstagångsbesökare behöver inte föranmäla sig. 

 

Café Colorful är öppet måndagar mellan klockan 15-20.00 för dig som är homosexuell, bisexuell, transperson, queer, intersexperson och/eller dig som inte vill definiera dig och din sexualitet eller könsidentitet.

 

Hur fungerar det?
Dörrarna är låsta under hela kvällen så för att komma in får du ringa 018-727 51 83 så kommer vi ner och öppnar. Vi startar klockan 15 och har en pronomenrunda klockan 16.00. Vid pronomenrundan får de som vill presentera sig själva, och vi kommer berätta lite om vad Café Colorful är för något och vad vi kommer göra under kvällen.
Utöver planerade aktiviteter finns det massor med pyssel, sköna soffor och ett café. Ibland planerar vi aktiviteter på annan plats med då ser vi till att informera om det i god tid. Kom gärna med förslag på vad vi skulle kunna göra under kvällarna.

Personalen har tystnadsplikt och anmälningsplikt. Anmälningsplikten går före tystnadsplikten. Det betyder till exempel att personalen kan bryta tystnadsplikten och kontakta socialtjänsten om hen känner oro eller tror att en ungdom far illa. 

Vill du komma i kontakt med personal som ska jobba under kvällen kan du ringa 018-727 51 83 efter klockan 13.

Vill du samarbeta med Café Colorful?
Maila Karolina Westman och berätta hur du skulle vilja samarbeta med oss. Så fort vi har möjlighet svarar vi och tar det vidare.

Är du vuxen och har frågor om Café Colorful?
Hör av dig via telefon eller mejl, vi svarar gärna på dina frågor och funderingar.
Har du en ungdom som besöker vår verksamhet får du gärna kontakta oss om det finns något vi behöver veta kring ungdomen. Tveka inte att höra av dig! Vi har gärna kontakt med dig som förälder/vårdnadshavare. 

 

Kontakta mig

Fritidsledare, Café Colorful
Inana Selenius
Uppdaterad:

Andra sidor under: Café Colorful!