Vill du arbeta med ungdomar på ett kulturhus?

Är du student som söker ett givande och meriterande extrajobb? Vi söker nu en cafévärd till Kulturhuset Grand i centrala Uppsala.

Kulturhuset Grands mål är att vara det självklara valet för ungdomar 13-18 år som vill spela, arrangera evenemang, gå på konsert eller bara fika och umgås. Verksamheten bygger på ungdomars visioner och här kan de få hjälp att utveckla och förverkliga sina projekt och idéer.

Grand fungerar även som ett forum där du kan träffa och hänga med lika och oliktänkande. Två kvällar i veckan har vi verksamhet som riktar sig till ungdomar i behov av särskilt stöd samt HBTQI-ungdomar.

Vi söker nu en person som vill arbeta deltid på timmar som cafévärd hos oss på Kulturhuset Grand. Du kommer att vara den som ungdomarna möter när de kommer hit. I tjänsten ingår även att öppna caféet (bl.a. iordningställa lokalen, bereda lättare mat etc.) samt servering och disk. Omfattningen av tjänsten skiftar men tiderna är eftermiddag/kväll tisdagar, onsdagar och vissa fredagar.

Vi söker dig som studerar ett ämne relaterat till ungdomar och som vill arbeta i verksamhet med målgruppen. Du ska vara öppen, lyhörd och noggrann och behöver förstå skillnaden mellan att vara privat och personlig. Du ska även ha ett intresse för att lyssna och prata med ungdomar och därigenom agera förebild för dessa.

Meriterande om du har ett intresse för kultur samt om du har kunskap om HBTQI+ och/eller NPF och IF.  

 

Om detta låter intressant skicka ditt CV och en kort beskrivning om dig själv till grand@uppsala.se, märk ditt mail med Extrajobb.

 

För frågor angående tjänsten kontakta Inana Selenius, inana.selenius@uppsala.se, 018-727 51 83.

Ansvarig chef Tanim Rab, 018-727 80 15.

Hemsida: grand.uppsala.se

Instagram: @kulturhusetgrand, @cafecolorful, @cafetradgarden

Uppdaterad: