Föreläsning: Saga Becker

13 november

Tid: 14:00 – 21:00

🔥Kom och lyssna på fantastiska Saga Becker, uppmärksamma Transgender Awareness Week* och häng med oss från jouren!🔥

I samarbete med kulturhuset Grand och Uppsala kommun bjuder vi på Uppsala tjej- och transjour in till en föreläsning med skådespelaren, författaren och transaktivisten Saga Becker.

Föreläsningen handlar om identitet, Sexualitet, HBTQ, Suicidprevention och Aktivism. Du kommer få ökad kunskap, nya perspektiv och tankeställningar att ta med dig in i vardagen. Saga kommer berätta om sin historia, att känna sig annorlunda, utanför och fel. Hon berättar hur det är att växa upp i en småstad och hur svårt det är att förklara vem man är och hur man känner på insidan när det varken finns ord eller begrepp som förklarar det. Det är en berättelse om styrkan att komma ut och vara sann mot sig själv och sin omgivning.

⚡️VAR? Kulturhuset Grand
⚡️NÄR? Föreläsningen är mellan 18.30-19.45, insläpp från kl 18.00
⚡️Kulturhuset Grand har öppet mellan 14.00-21.00. Efter föreläsningen kommer volontärer från oss på Uppsala tjej och transjour att stanna kvar på Grand – så stanna gärna kvar och häng med oss!
⚡️VEM? Eventet är riktat till dig som är ung, men är öppet för alla.

⚡️TILLGÄNGLIGHET
- Eventet är GRATIS och alkohol- och drogfritt.
- Lokalerna är i gatuplan och är anpassade för rullstol, samt har RWC. Föreläsningen kommer hålla till på entréplan. Hiss finns till övervåningen.
- Vid allergier (luftburna eller mat) önskemål eller frågor angående tillgängligheten skicka ett meddelande direkt till oss på facebook eller maila på Boka@uppsalattj.se.

Föreläsningen genomförs med stöd av Uppsala kommun och i samarbete med kulturhuset Grand.
Foto: Henrik Eksvärd

⚡️*Vad är Transgender Awareness Week?
Transgender Awareness Week är en vecka för att hylla och uppmärksamma de av oss som är transpersoner samt utbilda om transfrågor. Denna vecka infaller i mitten av november varje år.

https://www.facebook.com/events/2363994333865349/?active_tab=about