Café Colorful!

Just nu drivs all Café Colorfuls verksamhet digitalt. Länkar hittar du på förstasidan.

Vad är Café Colorful?
Café Colorful är Grands verksamhet för hbtq-ungdomar mellan 13-18 år.

Café Colorful är öppet varje måndag mellan klockan 15-20.30 för dig som är homosexuell, bisexuell, transperson, queer och/eller dig som inte vill definiera dig och din sexualitet eller könsidentitet.

Hur fungerar det?
Dörrarna är låsta under hela kvällen så för att komma in får du ringa 018-727 51 83 så kommer vi ner och öppnar. Vi startar klockan 15 och har en pronomenrunda klockan 17. Vid pronomenrundan får de som vill presentera sig själva, och vi kommer berätta lite om vad Café Colorful är för något och vad vi kommer göra under kvällen.
Utöver planerade aktiviteter finns det massor med pyssel, sköna soffor och ett café. Ibland planerar vi aktiviteter på annan plats med då ser vi till att informera om det i god tid. Kom gärna med förslag på vad vi skulle kunna göra under kvällarna.

På Café Colorful kommer du träffa personal som jobbar varje tillfälle, men ibland också vuxna från annat håll som håller i olika aktiviteter. All personal på Café Colorful skriver på ett tystnadslöfte som innebär att de inte kommer prata om våra besökare. Personalen är också väl informerade om vad Café Colorful är för något och vilka som kommer så att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

Vill du komma i kontakt med personal som ska jobba under kvällen kan du ringa 018-727 51 83 efter klockan 13.

Vill du samarbeta med Café Colorful?
Maila Karolina Dyrblom och berätta hur du skulle vilja samarbeta med oss. Så fort vi har möjlighet svarar vi och tar det vidare.

Är du vuxen och har frågor om Café Colorful?
Det går bra att kontakta oss med funderingar. Maila Karolina Dyrblom och ställ dina frågor. Vi kommer svara på det vi kan med hänsyn till våra besökare.

Affisch att ladda ner för Café Colorful vt-21

Kontakta mig

Fritidsledare, ansvarig Café Colorful
Karolina Dyrblom
Uppdaterad:

Andra sidor under: Café Colorful!